Luxzio logo svart bakgrund

Om oss

Luxzio Kakel Design AB:s affärsidé är att skapa helhetslösningar inom plattsättning och totalentreprenad. Vi vill vara det självklara valet för såväl företagare som privatpersoner och ge den bästa servicen från offert till slutfört uppdrag. 

Kvalitet är ett ledord i verksamheten
Vi är skickliga och arbetar med kvalitet som ledord i alla utföranden. Det innebär i praktiken att  du kan lita på att vi är med dig genom hela arbetsprocessen.
Vi planerar varje uppdrag noggrant redan från start och vi ser till att med den kunskap och erfarenhet vi bestitter,  ge dig förslag på allt från design till val av material. För oss är det självklart att jobba med kvalitetsprodukter oavsett om det gäller ett mindre byggprojekt eller kakelsättning.
Själva utförandet sker sedan med hög precision för alla typer av jobb. Våra plattsättare som renoverar kök och badrum har mångårig erfarenhet och är utbildade inom området.
 

Vi håller det vi lovar
Luxzio Kakel Design är generösa i de löften vi ger till våra kunder, och ser till att hålla dem.
Du som anlitar oss för en badrumsrenovering eller byggnation kan räkna med tidsgaranti och 10 års garanti vid kakelsättning (tätskiktet). När det gäller badrumsrenovering får våra kunder våtrumsintyg. 

Vi har våtrumsbehörighet, F-skattsedel och ansvarsförsäkring.