offert

Om oss

Luxzio är specialister på badrumsrenoveringar med bas i Sundsvall. Vi som ligger bakom Luxzio har arbetat inom totalrenoveringar av badrum i flertalet år innan vi beslutade oss för att starta eget, och här är vi idag - med erfarenhet - drivna, ambitiösa och professionella. Företaget är godkändt för F-skatt (tidigare F-skattsedel).
 

Vi håller det vi lovar

Luxzio är generösa i de löften vi ger till våra kunder, och ser till att hålla dem. Du som anlitar oss för en badrumsrenovering eller byggnation kan räkna med tidsgaranti, dvs 2 års garanti på plattsättningen och 5 års garanti på tätskiktet. När det gäller badrumsrenovering får våra kunder våtrumsintyg och vi har ansvarsförsäkring.
 

Affärsidé

Vår affärsidé är att skapa helhetslösningar inom plattsättning, golvläggning och totalentreprenad. Vi vill vara det självklara valet för såväl företagare som privatpersoner och ge den bästa servicen från offert till slutfört uppdrag.
 

Auktoriserade hantverkare

Det är tryggt att anlita oss. Vi följer alla branschregler och miljökrav. Vi är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler och är auktoriserad via GVK Säkra Våtrum och vi har kompetenta och certifierade hantverkare. GVK ställer krav på både företag och montörer för att säkerställa fackmässiga våtrumsinstallationer.

Våran elektriker är behörig och de rörmokare har "Säker Vatten Auktorisation" för allt VVS-arbete.

 

ROT-avdrag

Hos oss kan du använda dig av ROT-avdrag. Citat från Skatteverket:
"Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad"
Läs mer om vad som gäller för ROT-avdrag för privatpersoner på Skatteverkets sida:

Rot- och rutarbete privatpersoner (länk öppnas i nytt fönster).
 

Kvalitét är ett ledord i verksamheten

Vi är skickliga och arbetar med kvalitet som ledord i alla utföranden. Det innebär i praktiken att  du kan lita på att vi är med dig genom hela arbetsprocessen. Vi planerar varje uppdrag noggrant redan från start och vi ser till att med den kunskap och erfarenhet vi bestitter,  ge dig förslag på allt från design till val av material. För oss är det självklart att jobba med kvalitetsprodukter oavsett om det gäller ett mindre byggprojekt eller kakelsättning. Själva utförandet sker sedan med hög precision för alla typer av jobb. Våra plattsättare som renoverar kök och badrum är utbildade inom området och har mångårig erfarenhet.
 

kreditvärdighet

UC-sigillen visar att Luxzio Kakel Design är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år. Vi är kreditvärdiga, och därför kan du känna dig trygg hos oss.