Luxzio logo svart bakgrund

Tjänster

Kök


Vi går tillsammans igenom ritningen på köket och vad ni har för drömmar och önskemål. Vi vill veta hur målbilden ser ut och vill veta allt från  vilka färger och material ni valt på väggar, golv, bänskivor till vilken stil vitvarona har. 
För att ni ska känna en  trygghet under tiden vi utför jobbet har vi givetvis kontinuerliga avstämningar för att se till att det blir precis som ni vill ha det. 
Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt under projektets gång och vår ambition är att störa er så lite som möjligt.
Då vi har bra samarbetspartners så kan vi hjälpa er med allt som behövs vid en köksrenovering. Vi kan bland annat flytta ett kök till ett annat rum, bygga väggar, dra om vatten, lägga golv, måla, platsbygga köksöar eller möbler.
Vi tar hand om allt från början till slut ser till att alla gör ett bra jobb tillsammans med seriösa hantverkare som har  de certifikat som behövs för att utföra jobbet med kvalité och garanti, 

Badrum


Låt oss hjälpa er att planera och bygga ert nya badrum så kan ni vara säkra på att det blir bra och korrekt utfört.
Fördelen med att anlita oss är att ni får en kontaktperson genom hela projektet som gör löpande avstämningar med er för att säkerställa att du som kund är nöjd. 
Tillsammans går vi igenom och planerar hur ni vill ha det i ert nya badrum. Vi planerar allt från  placeringen på toalett, dusch/badkar, handfat till hur ni vill ha med belysning och ytterligare installationer såsom musikspelare och bubbelbadkar.
Vad gäller materialet till plattsättningen så finns det mycket att välja på och vi har erfarenhet från alla färger, former och storlekar. Med glädje berättar vi för dig om för och nackdelar av de olika alternativ som finns på marknaden.
Vi har all kunskap och de certifikat som behövs och för oss är det viktigt att vi får vara med i alla steg till att få ett säkert och snyggt resultat. Behövs kompetens från andra hantverkare har vi samarbetspartners som vi anser hålla samma goda kvalité som oss.

Hall /Tvättstuga / Övriga plattsättningsarbeten

Vi har både kapaciteten och vanan att arbeta i större byggprojekt mot såväl privat som offentlig sektor. 
Det gör att vi utför alla typer av arbeten med kakel, klinkers och sten hos både företag och privatpersoner. Bara fantasin kan sätta gränser för vad vi kan göra inom plattsättning, tveka inte att kontakta oss om du undrar ifall vi kan ta oss an just ditt drömprojekt. 

Givetivis följer vi alla branschregler och miljökrav.
Vi använder oss enbart av behöriga elektriker och de rörmokare vi samarbetar med  har "Säker Vatten Auktorisation" för all VVS arbete.
Vi är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler och är auktoriserad via gvk säkra våtrum.

Vår idé är att du som kund ska få bästa möjliga resultat och service oavsett om du kommer till oss som företagare eller privatperson.