offert

Renovering av hall

Vi arbetar efter era önskemål

Hallen är första intrycket i ett hem och snygg plattsättning ger ett riktigt lyft för en entré. Vi hjälper dig att skapa den välkomnande hallen som du drömmer om.

Vad gäller materialet till plattsättningen så finns det mycket att välja på och vi har erfarenhet från alla färger, former och storlekar. Vi går igenom med dig för och nackdelar av de olika alternativ som finns på marknaden.
 

Plattsättning av hall, utfört av Luxzio Kakel Design.

Tåligt golv för alla väder

Klinkers passar bra i hallen, eftersom man får ett slitstarkt golv som klarar blöta skor och grus mm som gärna dras med in i hallen. Underlaget är tåligt och enkelt att städa. Dessutom finns det många olika stilar och färger, så att du kan hitta rätt klinkergolv som passar din inredning och smak, oavsett om det är modernt eller klassiskt.
 

En kontaktperson - hela vägen

Hos oss har ni en kontaktperson som är med er hela vägen - från planerigsstadiet till färdiglevererad hall. Vi gör kontinuerligt avstämningar för att säkerställa att du som kund är nöjd. Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt under projektets gång och vår ambition är att störa er så lite som möjligt.
 

Vad vi kan göra

- Plattsättning (kakla väggar, lägga golv)
- Måla
 

Certifierade hantverkare

Då vi har bra samarbetspartners så kan vi hjälpa er med allt som behövs vid en badrumsrenovering. Vi arbetar med seriösa hantverkare som har de certifikat som krävs för att utföra jobbet med kvalité och garanti.

Läs mer om vår kunskap och behörighet >>