offert

Köksrenovering

Vi arbetar efter era önskemål

Vi går tillsammans igenom ritningen på köket och vad ni har för idéer och önskemål. Vi vill veta hur målbilden ser ut - allt från vilka färger och material ni valt på väggar, golv, bänskivor till vilken stil vitvarorna har. Vad gäller materialet till plattsättningen så finns det mycket att välja på och vi har erfarenhet av alla färger, former och storlekar. Vi går igenom med dig för och nackdelar av de olika alternativ som finns på marknaden.
 

Kakling av kök.
Kakling av kök.

En kontaktperson - hela vägen

Hos oss har ni en kontaktperson som är med er hela vägen - från planerigsstadiet till färdiglevererad hall. Vi gör kontinuerligt avstämningar för att säkerställa att du som kund är nöjd. Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt under projektets gång och vår ambition är att störa er så lite som möjligt.
 

Vad vi kan göra

- Plattsättning (kakla väggar, lägga golv)
- Rivning av kök
- Flytt av kök
- Platsbygga köksöar och möbler
- Bygga väggar
- Dra om vatten
- Måla
- Andra typer av renoveringsarbeten
 

Certifierade hantverkare

Då vi har bra samarbetspartners så kan vi hjälpa er med allt som behövs vid en köksrenovering. Vi kan bland annat flytta ett kök till ett annat rum, bygga väggar, dra om vatten, lägga golv, måla, platsbygga köksöar eller möbler. Vi tar hand om allt från början till slut och ser till att alla gör ett bra jobb tillsammans med seriösa hantverkare som har de certifikat som behövs för att utföra jobbet med kvalité och garanti.

Läs mer om vår kunskap och behörighet >>