offert

Tvättstuga / våtrum

Vi arbetar efter era önskemål

Oavsett om det är kombinerat badrum och tvättstuga eller om ni har separat rum för tvättstuga så hjälper vi er med att planera och bygga ert våtrum så att det blir professionellt och korrekt utfört.

Vi lyssnar på era önskemål och planerar placering av vitvaror, så som tvättmaskin, torktumlare och torkskåp, och placering för tvättbänk, handfat mm. Vad gäller materialet till plattsättningen så finns det mycket att välja på och vi har erfarenhet av alla färger, former och storlekar. Vi går igenom med dig för och nackdelar av de olika alternativ som finns på marknaden.
 

Kakling av badrum

En kontaktperson - hela vägen

Hos oss har ni en kontaktperson som är med er hela vägen - från planerigsstadiet till färdiglevererad hall. Vi gör kontinuerligt avstämningar för att säkerställa att du som kund är nöjd. Självklart ser vi till att hålla så rent som möjligt under projektets gång och vår ambition är att störa er så lite som möjligt.
 

Vad vi kan göra

- Plattsättning (kakla väggar, lägga golv)
- Måla
- Bygga väggar
- Fallspackling
- Belysning
- Installation av vitvaror
- Tätskiktning
- Brunnsbyte
 

Certifierade hantverkare

Då vi har bra samarbetspartners så kan vi hjälpa er med allt som behövs vid en badrumsrenovering. Vi arbetar med seriösa hantverkare som har de certifikat som krävs för att utföra jobbet med kvalité och garanti.

Läs mer om vår kunskap och behörighet >>